Vyhledat v textu

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Dětský tábor Draci z Tennessee - přihlášky do 30.6.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
Úhrada poplatků za popelnice a psy na rok 2020, úhrady poplatků za 2. pol.r.2020 - výzva
30
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Dětský tábor Draci z Tennessee - přihlášky do 30.6.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
Úhrada poplatků za popelnice a psy na rok 2020, úhrady poplatků za 2. pol.r.2020 - výzva
1
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
2
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
Prodej ovoce a zeleniny v Šaraticích, ČT 2.7.2020
3
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
4
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
Honební společenstvo Šaratice - výplata nájemného za rok 2019, SO 4.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
Přátelské fotbalové utkání v Šaraticích, SO 4.7.2020
5
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Kouzelník KATONAS - vystoupení v Šaraticích, NE 5.7.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
Kouzelník KATONAS - vystoupení v Šaraticích, NE 5.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
6
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
MUDr. J. Pikolon - DOVOLENÁ 6.7. - 12.7.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. J. Pikolon - dovolená 6. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
7
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
MUDr. J. Pikolon - DOVOLENÁ 6.7. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková - dovolená 7. a 8.7.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. J. Pikolon - dovolená 6. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
MUDr. M. Lejsková - dovolená 7. a 8.7.2020
8
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
MUDr. J. Pikolon - DOVOLENÁ 6.7. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková - dovolená 7. a 8.7.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. J. Pikolon - dovolená 6. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
MUDr. M. Lejsková - dovolená 7. a 8.7.2020
9
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
MUDr. J. Pikolon - DOVOLENÁ 6.7. - 12.7.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. J. Pikolon - dovolená 6. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
10
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
MUDr. J. Pikolon - DOVOLENÁ 6.7. - 12.7.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. J. Pikolon - dovolená 6. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
11
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
MUDr. J. Pikolon - DOVOLENÁ 6.7. - 12.7.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. J. Pikolon - dovolená 6. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
Zahradní slavnost vína v Hostěrádkách - Rešově, S0 11.7.2020
12
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
MUDr. J. Pikolon - DOVOLENÁ 6.7. - 12.7.2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. J. Pikolon - dovolená 6. - 12.7.2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
13
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
14
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
15
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
16
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
17
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
18
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
19
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
20
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
21
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
22
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
23
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
24
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
25
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
26
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Uzavírka silnice v Otnicích+změna v dopravě BUS č.610,611,630(výluka Otnice 8.6-26.7.2020)
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
27
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
28
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
29
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
30
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
31
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
1
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
2
CYKLOAKCE ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM 2020
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
MUDr. M. Lejsková, dětská lékařka - oznámení ke středeční ordinační době v Otnicích
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR - informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Obec Šaratice, dále jen „obec“ jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje obyvatel obce, zaměstnanců a dalších osob. Na obec je možné se k uplatnění práv v oblasti osobních údajů obracet prostřednictvím datové schránky, ID DS cetbbq, elektronicky na adrese podatelna@saratice.cz, poštou na adrese Šaratice, Náves 83, 683 52 p. Šaratice

Výše uvedenými způsoby je možné se v relevantních případech na obec obracet za účelem uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů a dalších práv podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Subjekty se mohou na obec obracet také v případě údajů zpracovávaných na základě souhlasu za účelem odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Činnost pověřence pro obec Šaratice zajišťuje DSO Ždánický les a Politaví. Kontaktními osobami jsou:

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Správce údajů: Obec Šaratice

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: 

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.

  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu podatelna@saratice.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON