Vyhledat v textu

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
27
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
28
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
29
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
30
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
1
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
2
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
3
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
4
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
5
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
6
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
7
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
8
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
LILA Otnice - pracovní nabídka ze dne 8.10.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
9
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Výsledky hlasování za obec Šaratice - volby do Parlamentu ČR 8. a 9.10.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
10
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
11
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
12
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
13
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
14
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Akce spolku Senioři 55+ Šaratice - pozvánka zájezd 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
15
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
16
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
17
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
18
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
19
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
20
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
21
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Zelenina Juvita - prodej v Šaraticích, ČT 21.10.2021
22
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
23
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Vinařství Holánek - prodej v Šaraticích, SO 23.10.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
24
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
25
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
26
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Drůbežárna Prace - prodej v Šaraticích, ÚT 26.10.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
27
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
28
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
29
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
30
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Křenovice - Cukrárna u Bílků, pozvánka na FARMÁŘSKÉ TRHY, SO 30.10.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
31
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně (23.10. - 31.10.2021)
LILA Otnice přijme kvalifikovaného terapeuta
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Spolek SENIOŘI 55+ ŠARATICE - pozvánka na akce 19.10. a 5.11.2021
Uzavírka silnice do Zbýšova - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka autobusů mezi Šaraticemi a Zbýšovem 13.9. - 11.12.2021
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Uzavírka silnice do Zbýšova + výluka autobusů - oprava mostu přes Litavu, od PO 13.9.2021
Výluka tramvají a autobusů na hlavním nádraží v Brně
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR - informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Obec Šaratice, dále jen „obec“ jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje obyvatel obce, zaměstnanců a dalších osob. Na obec je možné se k uplatnění práv v oblasti osobních údajů obracet prostřednictvím datové schránky, ID DS cetbbq, elektronicky na adrese podatelna@saratice.cz, poštou na adrese Šaratice, Náves 83, 683 52 p. Šaratice

Výše uvedenými způsoby je možné se v relevantních případech na obec obracet za účelem uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů a dalších práv podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Subjekty se mohou na obec obracet také v případě údajů zpracovávaných na základě souhlasu za účelem odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Činnost pověřence pro obec Šaratice zajišťuje DSO Ždánický les a Politaví. Kontaktními osobami jsou:

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Správce údajů: Obec Šaratice

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: 

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.

  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu podatelna@saratice.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON