Vyhledat v textu

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
28
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
29
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
30
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
1
MUDr. M. Lejsková - dětské oddělení, oznámení k ordinační době
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
MUDr. Lejsková - dětské oddělení, oznámení k ordinační době
2
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Výtěžek z finanční sbírky pro obce Jižní Moravy postižené živelnou pohromou - tornádem
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Výtěžek z finanční sbírky pro obce Jižní Moravy postižené živelnou pohromou - tornádem
3
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
4
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
5
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
6
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
7
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
8
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
9
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
10
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
11
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
12
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
13
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
14
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
15
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
16
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
17
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
18
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
19
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Bemeta Žatčany - pracovní nabídka ze dne 19.7.2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
20
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
21
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
22
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
23
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nabídka prac. místa v Sokolnicích- nabídka ze dne 23.7.2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
24
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Pohárový turnaj v kopané, Vážany nad Litavou, SO 24.7.2021
25
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
26
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
27
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
28
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Pozvánka na jednání ZO Šaratice č. 10/2021 - ST 28.7.2021
29
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
30
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Matrika, evidence obyvatel, Czech Point - Šaratice - oznámení
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
31
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
1
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Obec očima Šaračáků - fotografická akce
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2021
Nepřetržitá železniční výluka Křenovice h.n. až Sokolnice-Telnice a opačně, 8.7.-31.8.2021
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR - informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Obec Šaratice, dále jen „obec“ jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje obyvatel obce, zaměstnanců a dalších osob. Na obec je možné se k uplatnění práv v oblasti osobních údajů obracet prostřednictvím datové schránky, ID DS cetbbq, elektronicky na adrese podatelna@saratice.cz, poštou na adrese Šaratice, Náves 83, 683 52 p. Šaratice

Výše uvedenými způsoby je možné se v relevantních případech na obec obracet za účelem uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů a dalších práv podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Subjekty se mohou na obec obracet také v případě údajů zpracovávaných na základě souhlasu za účelem odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Činnost pověřence pro obec Šaratice zajišťuje DSO Ždánický les a Politaví. Kontaktními osobami jsou:

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Správce údajů: Obec Šaratice

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: 

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.

  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu podatelna@saratice.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON