Vyhledat v textu

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
1
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
2
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
3
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
Knihovna Šaratice - opět otevřena od ČT 3.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
Šaratice - sportovní hala a sportovní areál - opět v provozu od 3.12.2020
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
Šaratice - sportovní hala a sportovní areál - opět v provozu od 3.12.2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
4
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
5
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Víkendová nabídka firma Elektro Spáčil, oznámení o zahájení prodeje
6
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Víkendová nabídka firma Elektro Spáčil, oznámení o zahájení prodeje
7
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
8
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
9
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Železniční výluka ve dnech 9. a 10.12.2020 Křenovice - Sokolnice - Brno
10
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Železniční výluka ve dnech 9. a 10.12.2020 Křenovice - Sokolnice - Brno
11
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
12
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
Zjednodušený jízdní řád pro obec Šaratice na rok 2020
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
13
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
14
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
15
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
16
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
17
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
18
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Vánoční soutěž Kulturního výboru Šaratice - do PÁ 18.12.2020 do 12 hodin
19
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
20
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
21
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Prodej vánočních stromků v Křenovicích - dvůr obecní hospody 12.12. - 21.12.2020
22
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
23
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
24
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
25
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
26
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
27
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
28
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
29
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
30
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
31
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
DESATERO - doporučený postup pro COVID-19 pozitivní
FÚ pro Jihomoravský kraj - informace k provozu ke konci roku 2020
Rozdíl mezi Covid19 a chřipkou
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
1
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
VaK Vyškov - cenové oznámení vodné od 1.1.2021
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
2
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
3
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
ADVENTNÍ HONBA ZA POKLADEM - vánoční hra pro děti
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR - informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Obec Šaratice, dále jen „obec“ jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje obyvatel obce, zaměstnanců a dalších osob. Na obec je možné se k uplatnění práv v oblasti osobních údajů obracet prostřednictvím datové schránky, ID DS cetbbq, elektronicky na adrese podatelna@saratice.cz, poštou na adrese Šaratice, Náves 83, 683 52 p. Šaratice

Výše uvedenými způsoby je možné se v relevantních případech na obec obracet za účelem uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů a dalších práv podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Subjekty se mohou na obec obracet také v případě údajů zpracovávaných na základě souhlasu za účelem odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Činnost pověřence pro obec Šaratice zajišťuje DSO Ždánický les a Politaví. Kontaktními osobami jsou:

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Správce údajů: Obec Šaratice

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: 

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.

  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu podatelna@saratice.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON